GGIF: Flere frivillige – eller vi sætter prisen op!

Selvom ingen får løn, så skal der stadig penge ind for at drive en frivillig forening som eksempelvis GGIF Håndbold.

Der er regninger for halleje, turnerings- og dommerhonorarer og diverse stævner og pengene til at betale det med, har GGIF i flere år blandt andet haft kontingenterne. Men en vigtig del er også at de frivillige hjælper andre – mod betaling til klubkassen, naturligvis.

Og netop den del halter nu gevaldigt. Der er ganske vist mange, der gerne vil hyre nogle GGIF’ere til diverse opgaver, men der mangler frivillige til opgaverne. Derfor sendte GGIF i aftes et opråb på facebooksiden, hvor man gjorde det klart, at hvis ikke der melder sig frivillige til de lige nu to arrangementer, som GGIF er hyret til at hjælpe med, så skal der skrues på nogle andre knapper for at få tingene til at hænge sammen.

Her snakker vi især en væsentlig stigning i kontingenterne – noget som alle medlemmer kommer til at mærke.

– Vi har nu længe bedt forældre, senior og U19 spillere om hjælp til Stjernetour den 7. maj og hjælp til LEGO’s jubilæumsfest fredag den 10. juni – desværre uden ret stor succes, skriver formand Michael Steen-Andersen i opråbet på facebook.

Han opfordrer derfor alle der har mulighed for at give en hånd med til netop disse to arrangementer om at kontakte klubben inden udgangen af påsken.