GGIF kom godt fra land i sæsonforberedelser


Sæsonens første træningskamp for GGIFs herrer i 1. division i håndbold afslørede et godt, velspillende og homogent hold, der er klar til udfordringen i landets næstbedste række.

Hjemme i Lynghallen vandt GGIF tirsdag aften 28-22 over TM Tønder, der ganske vist kom til Grindsted med 11 nye spillere i truppen. Alligevel følte GGIFs Rolf Ravn, at hjemmeholdet var ganske overlegne, hvilket resultatet da også afspejlede.

– Jeg synes, vi spiller på et højere niveau i dag, end man måske kunne have forventet efter så lang en spille- og træningspause på grund af corona. Vi spiller med en relativ lille fejlmargen, og alt i alt synes jeg, der er noget at bygge videre på som hold og som klub, lød det efter kampen fra Rolf Ravn.

For træner Flemming Pedersen var sejren ganske behagelig, jovist – men for ham er der noget helt andet i højsædet ved disse træningskampe:

– For mig handler det først og fremmest om, at vi ikke får skader og overbelastninger. Når vi ikke har spillet og trænet så længe, så sygner kroppen jo hen, så vi skal forsigtigt i gang igen, siger Flemming Pedersen.

GGIFs herrer har nu yderligere tre træningskampe inden sæsonen i 1. division skydes i gang den 5. september ude mod HC Odense.