Godt 1500 hushandler blev det til for Kurt

Kurt Petersen har nu valgt at overdrage det måske vigtigste sæt nøgler i hans karriere nogensinde, og det sker til et kendt ansigt i fra Butikken, samt en ny partner med bredt lokalkendskab.

Kurt Petersen er oprindeligt bankmand, og startede sin karriere i 1973 som bestyrer af Midtbank i Billund, og det var ligeledes Kurt der førte an, da den eneste Midtbank afdeling i Danmark blev solgt til Vardebank i 1983. Her blev Kurt indtil sommeren 1986 hvor han startede som ejendomsmgler i Billund.

Det er godt nok blevet til mange hushandler fortæller Kurt, der kort regner på det og siger, jah godt 1500 er det da blevet til, og nogle huse har jeg endda solgt 5 og 6 gange griner ejendomsmægleren der nu glæder sig til at få endnu mere tid til blandt andet golfen.

Ejerskiftet er sket hen over sommeren hos Estate, Billund Ejendomskontor, og nøglerne er overdraget til Leif Lundgaard i partnerskab med Elke Skytte der sammen skal overtage stafetten fra Kurt Petersen.

Leif Lundgaard, der har været i butikken siden 2006 glæder sig til at få styrket forretningen med et yngre sæt øjne og et frisk pust. Elke Skytte, der er uddannet Cand. jur. og som tidligere gennem flere år har arbejdet med ud- og ind-stationering af LEGO medarbejdere tilføjer, at hun glæder sig til samarbejdet og til at være en del af et yderst professionelt og veldrevet ejendomsmæglerfirma.

Der er knald på omsætningen af huse i Billund og tingene går stærkt, så hvis man går i salgstanker, er det nu, man skal henvende sig. Vi har køberne lyeder det fra det nye team hos Estate i Billund

Elke bor privat i Billund og har et stort netværk – dels gennem børnene og sportsaktiviteter i idrætsforeningen, og dels gennem sit bestyrelsesarbejde i Vorbasse-Hejnsvig Sparekasse, hvor hun indtil fusionen med Sparekassen Kronjylland bestred posten som næstformand. Nu følger hun Sparekassen Kronjylland i en observatør rolle i Repræsentantskabet.

Kurt er fortsat en del af teamet – nu som ansat og med en ”seniorordning”, der indebærer en kortere arbejdstid. Kurt træder et skridt i baggrunden, og hans arbejdsopgaver bliver fortrinsvis af rådgivningsmæssig og administrativ karakter.

I det sidste års tid har der været travlhed i butikken på Gammelbro, både med servicering af egne trofaste kunder men bestemt også med alle de nye tilflyttede i Billund.

Det bliver dejligt med et ekstra sæt hænder, nu hvor opturen på boligmarkedet også er kommet til Billund” udtaler Leif og Kurt enstemmigt.

Desuden er vi glade for at Elke har erfaring med at hjælpe internationale medarbejdere til Danmark, da vi især oplever at den internationale skole, hvor Elkes børn også går, tiltrækker mange internationale købere til byen. Her står vi stærkt med Elkes kompetencer og netværk.