Grand Prix-veteran dømt til at betale en kvart million til Billund-firma


Siden 2012 har indehaveren af MAVT i Billund, Jan Juul Hansen, ventet på at få betaling for sit arbejde i Mariehaven i Ansager.

Grand Prix-veteran og sanger Helge Engelbrecht, der står bag Sommersang i Mariehaven, har nægtet at betale Jan Juul Hansens honorar for udført lydarbejde i forbindelse med fem ud af de syv arrangementer i 2012.

Efter flere rykkere for betalingen kontaktede Jan Juul Hansen i begyndelsen af 2013 en advokat, der overtog al korrespondance med Helge Engelbrecht. Til sidst gav advokaten op og således blev sagen anlagt ved civilretten i Esbjerg.

For fire uger siden blev al materiale oprullet i retten, der nu har afsagt sin dom. En dom der altså går Helge Engelbrecht imod – og således betyder at Jan Juul Hansen får sit tilgodehavende på lige under en kvart million kroner og samtidig skal Helge Engelbrecht betale sagens omkostninger på 40.000 kr. Engelbrecht har 14 dage til at anke dommen.

For Jan Juul Hansen er det et årelangt tovtrækkeri, der nu er slut:

– Jeg er glad og tilfreds med afgørelsen, for jeg mener, vi har udført et professionelt stykke arbejde i Mariehaven – som jeg personligt synes er et rigtig dejligt sted. Jeg kan godt lide konceptet derude, men jeg vil altså have betaling for mit arbejde. Jeg er ked af det endte på den her måde, men jeg har et firma, der skal løbe rundt og en familie at forsørge, og så skal der altså falde betaling for det arbejde, jeg leverer, siger Jan Juul Hansen til BillundOnline.dk

Foto: Jeppe Donslund