Gravidklinikken lukket efter under et år

Det blev ikke til nogen lang levetid til Gravidklinikken i Billund. Den private scannings- og jordemoderklinik åbnede ellers så sent som i januar i år, men nu er det allerede slut.

Et TIL LEJE-skilt er sat på døren i Sundhedshuset på Granvej i Billund og hos udlejeren Junge Byg bekræfter man overfor BillundOnline, at Gravidklinikken er fraflyttet lokalerne per 1. december.

Det var ellers de efterhånden mange internationale borgere i Billund, der var årsagen til at Gravidklinikkens ejer-trio valgte Billund som hjemsted for en filial udenfor hovedkontoret i Esbjerg. Men måske var der alligevel ikke klienter nok. I hvert fald er klinikken nu lukket efter under et år i Billund. I stedet er der åbnet en filial af Gravidklinikken i Kolding, fremgår det af klinikkens hjemmeside.

– Det er korrekt at vi flytter klinikken til Kolding. Det skyldes manglende trafik i Billund – særligt efter vi fik en ny konkurrent i Vejle her i efteråret. Da jeg selv har bopæl i Kolding vil vi kunne tilbyde flere åbningsdage og være mere konkurrencedygtige på både morgen- og eftermiddag/aftentider, siger en af de tre indehavere af Gravidklinikken, Nana Ejbye-Ernst i en kommentar.

Dermed er der et ledigt lejemål i Sundhedshuset, men det er også det eneste, oplyser Junge Byg. Alt andet er optaget.

De tre ejere af Gravidklinikken, da de indtog Billund i januar 2023. Fra venstre: Beinta Gaard, Nana Ejbye-Ernst og Camilla Frosch Holmager Sloth. Foto: René Lind Gammelmark