Grindsted og Billunds handlende kan lade muldvarpen blive hjemme


Nu kan Billund og Grindsteds handlende købe dagligvarer uden at have pungen med. REMA 1000 er nemlig godt i gang med at etablere MobilePay-betaling i alle kædens butikker herunder de to butikker i Billund og Grindsted.

Mere end to millioner danskere bruger MobilePay primært til at overføre småbeløb til venner og familie. Men nu kan man i Billund og Grindsted bruge mobilen til at betale for mælk, bleer og leverpostej. Inden sommerferien vil der nemlig være etableret MobilePay-betaling i REMA 1000, der som den første kæde i Danmark, indfører det i samtlige af kædens 261 butikker.

Købmand Torben Nielsen fra REMA 1000 butikken på Vejlevej i Billund glæder sig over de nye muligheder, som gør det meget nemmere for kunderne at betale:

– Vi bestræber os hele tiden på at gøre indkøbsoplevelsen så let for vores kunder som overhovedet muligt, og derfor er den nye mulighed for mobilbetaling en god løsning for os og vores kunder, siger købmand Torben Nielsen

Den nye betalingsform kommer til at køre fra en lille boks ved kassen, som med en telefon hvor elektronikken er klar til det, giver mulighed for at kunne betale, blot ved at scanne din telefon henover boksen.

– Jeg er ikke i tvivl om, at mange af de kunder, der kommer i vores butik vil sætte pris på at kunne betale med mobilen. Det er nemt og enkelt, og det har vi altid gjort meget ud af i REMA 1000, siger Torben Nielsen.

REMA 1000 Mobile Pay