Gryden evaluerer årets festival


Vejret var i den grad med arrangørerne, da Musik i Gryden i lørdags blev afviklet endnu engang på Grindsted Stadion. Det betød øget salg på pladsen, både vådt og tørt. Men præcist hvor meget der blev omsat for og hvorvidt der er plusser eller minusser efter Musik i Gryden 2015, kan Kurt Holm fra arrangørgruppen først svare på, når regnskabet er gjort op om et godt stykke tid.

Men allerede inden gruppen mødes til evaluering på lørdagens havefest om små 14 dage, lægger Kurt Holm sig fladt ned på et af kritikpunkterne:

– Toiletforholdene skal vi helt klart have op at vende. Vi havde ellers investeret i endnu bedre toiletter i år, og alligevel gik det, ikke galt, men heller ikke så glat som vi havde håbet, siger Kurt Holm.

Festen i lørdags kunne ikke have været afviklet uden de mange frivillige fra GGIF Fodbold, Håndbold og Gymnastik. De fortjener store roser – både for deres indsats på dagen, men også fordi de ikke tøver med at stille op for deres forening. Nu kan de så som tak se frem til en aften med Jan Gintberg i begyndelsen af oktober. Og langt de fleste af de frivillige har allerede meldt sig under fanerne igen til næste års festival, der afvikles den 6. august 2016.

Foto: Foto7200