Gyttegaard delte øretæver ud til Varde


2. holdet delte øretæver ud til Varde

Gyttegaards 2. hold i 3 division delte lussinger ud til Varde, der måtte tage hjem med nederlaget 14-0. En solid indsats fra Gyttegaards drenge, der fik stor ros og klapsalver med på vejen.

De havde sat næsen op efter en sejr, men at det skulle blive så overbevisende vidner jo bare om en super motiveret og koncentreret indsats fra alle spillernes side, lyder det fra en meget tilfreds trup, der i morgen stiller op mod Give.

1. holdet i et ærgeligt nederlag til Hostebro

Gyttegaards førstehold tabte i en meget tæt dyst kampen mod Holstebro. Efter at have tabt i disciplinen foursome 2-4, kom førsteholdet ellers godt fra land i singlerne, men efter de første 10 huller tabte de momentum, og Holstebro trak derfor det længste strå i kampen der endte 8-10.

Som udgangspunkt ærgrer jeg mig over at vi taber idag, grunden til at jeg ærgrer mig er, at set fra min synsvinkel, så vandt Holsterbro ikke kampen, det var os der tabte den, med det mener jeg at vi havde dem i sækken, men havde ikke skarpheden at knytte den, lyder det fra cheftræner Fredrik Johnsson til BillundOnline

Spillerne er ligenu undervejs nordpå, hvor de i morgen spiller mod Aalborg. En dag Gyttegaard ser frem til, da der er lagt op til revanche, da det netop var Aalborg, der i 2007 vandt finalen over Gyttegaard.

Målet for imorgen er at arbejde på beslutninger, og stå indenfor dem, jeg er klar over at vi møder et dygtigt hold på deres hjemmebane, men ved også at det nogle gange kan være en fordel at være underdogs, det er som sagt hulspil hvor den der er skarpest på dagen vinder kampen, med det sagt går vi efter bolden, lyder det fra cheftræner Fredrik Johnsson til BillundOnline

Skærmbillede 2015-04-25 kl. 20.36.45

Skærmbillede 2015-04-25 kl. 20.35.10