Gyttegård flyvende i 3. runde af Danmarksturneringen

Lørdag blev 3 runde af Danmarksturneringen i golf spillet. Gyttegård fik i 3. division besøg af Esbjerg og Santander divisionen (Danmarks bedste række) fik besøg af Ikast.

Selv om kalenderen siger den 30 maj så var det ikke mildt i vejret men på banen var hjemmeholdets spillere brandvarme. Esbjerg som er 3. divisions holdets direkte konkurrent til en plads i oprykningsspillet blev sendt hjem med en golflektion og cifrene 14-0.

Santander divisions holdet vandt over Ikast med 12-6 og holdet fik dermed de første point på kontoen i år.

Er man dygtig nok er man gammel nok

På første holdet var der debut til unge Rasmus Højgaard på kun 14 år. Det virker måske nok lidt voldsomt at en så ung spiller er at finde på Gyttegårds “superligamandskab” men den unge fyr har et fantastisk talent og han er allerede på mange måder en moden golfspiller. Rasmus vandt begge sine matcher i dag og imponerede med at hole flere gode puts. Rasmus’s tvillingebror Nicolai Højgaard var med som reserve på første holdet. Rasmus og Nicolai skal i øvrigt snart spille med i en turnering på Eccotour, som er en tour for professionelle golfspillere.

I morgen spilles 4 runde af Danmarksturneringen og 3. divisionen skal til Varde mens Santander divisions holdet tager til Holstebro for at vinde flere point til Gyttegård Golfklub.