Anni tog valgsnak ved bageren i Billund

Søndag morgen mødte BillundOnline folketingskandidat Anni Matthiesen ved bageren i Billund.

”Jeg kommer  og deler valgmaterialer ud ved Bageren i Billund, fordi der søndag morgen altid er mange ud og ind af døren hos bageren. Det er for det fleste også sådan en dag at der er lidt mere tid til morgenmaden og jeg håber derfor også en del af dem som henter rundstykker vil tage en af mine pjecer med hjem og læse lidt i sammen med morgenkaffen. Desuden har både Winnie og Per altid været søde til at give lov til at vi må være tilstede foran butikken” fortæller Anni Matthiesen til BillundOnline.

Anni er glad for at være kommet i gang med valgkampen

”Det er super godt at være kommet i valgkamp. Det sidste halve år har været mærkeligt på Christiansborg idet mange ting er gået i stå eller blevet sparket til hjørne, fordi regeringen har skubbet beslutningerne til efter valget. Derfor var det også en hel lettelse, da statsministeren trykkede på valgknappen i onsdags” siger Anni Matthiesen til BillundOnline.

3 travle uger venter inden valgstederne åbner den 18. juni.

”Den største udfordring for mig de næste 3 uger bliver helt klart også at give mig selv lov til at tage et par timer fri engang i hver uge. Modsat ved jeg at det også er vigtigt – så jeg ikke kommer til at køre træt før tiden. Min kalender er allerede mere end fyldt op og det er jo bare super dejligt” udtaler Anni Matthiesen til BillundOnline.

Senere på søndagen overværer hun Engsøløbet i Grindsted, hvorefter turen går til Vejle, hvor hun deltager i TV Syds debat fra Bryggen.