Håndværkerfradraget kommer tilbage hvis Venstre vinder valget, lyder det fra Anni Matthiesen

Den meget omtalte BoligJob-ordning, som regeringen fra årsskiftet afskaffede, vil blive genindført, hvis Venstre vinder valget. Det proklamerede Venstres formand i dag på et besøg hos Dahl Nielsen og Sunesen Tømrer- og Snedkerfirma i Vejen, som jeg deltog i.

Venstre vil genindføre håndværkerfradraget med tilbagevirkende kraft, hvis Venstre vinder det forestående valg. Det proklamerede Venstres formand og statsministerkandidat Lars Løkke Rasmussen i dag, da jeg var med formanden var på besøg hos Dahl Nielsen og Sunesen Tømrer- og Snedkerfirma.

BoligJob-ordningen har fra dag 1 vist sig som en kæmpe succes, der skaber job, flere praktikpladser og som gør sort arbejde hvidt. Derfor er jeg enormt glad for den udmelding min formand kom med i dag på vores fælles besøg, siger Anni Matthiesen.

’Stop-and-Go’-politik et problem

Tømrervirksomheden gav især udtryk for de vanskeligheder det giver, når politikerne på Christiansborg laver ’stop-and-go’-politik, som hele tiden betyder nye arbejdsgange i de små- og mellemstore virksomheder. Hele tiden skal virksomhederne indstille sig på nye regler og lovgivning. Det tærer på ressourcerne, og når løsningerne er midlertidige skaber det forvirring hos kunderne i butikken. Det mener jeg ikke er i orden.

Det her viser, hvor vigtigt det er, at vi politikere på Christiansborg har og får en stor føling med virkeligheden. Lars Løkke og jeg så med vores egne øjne, hvor store omkostninger det har for virksomhederne, når Christiansborg laver lovgivning ud fra skrivebordslogik frem for virkelighedslogik, siger Anni Matthiesen.

Meldingen fra Venstres formand betyder, at han opfordrer danskerne til ikke at tøve med at henvende sig til den lokale håndværker eller rengøringsfirmaet. Venstre vil, hvis partiet vinder valget, genindføre BoligJob-ordningen med tilbagevirkende kraft, så opfordringen fra både Anni Matthiesen og Lars Løkke Rasmussen er klar.

Jeg håber og satser meget stærkt på, at vi vinder nøglerne til Statsministeriet tilbage, og gør vi det, så genindføres håndværkerfradraget. Så derfor er min opfordring, at danskerne fortsat skal gemme bonnerne, når de renoverer huset og får gjort rent derhjemme, slutter Anni Matthiesen.

Lars Løkke Rasmussen

Fotos: LLN Press v/Leif Christensen