headspace hovedkvarter i Billund kommune på plads

Gennem et stykke tid har headspace Billund været under opsejling med først beslutningen om projektet og dernæst ansættelsen af Susanne Mathiesen som leder.
Nu er også rammerne på plads, idet headspace får til huse ved busstationen på Østergade i Grindsted. Helt præcist i den del af stationsbygningen der i folkemunde kendes som Vandkranen.
Hidtil har den gamle grillbar været base for hjemmevejledergruppen i Billund kommune, men fra næste måned er det altså hovedkvarter for headspace.

Dermed åbner headspace sit ottende center i landet og udvider altså det gratis og anonyme rådgivningstilbud til børn og unge i alderen 12-25 år.

– headspace er støttet af Billund Kommune, og vi indgår i et tæt samarbejde. Derfor har det også været vigtigt for os at hjælpe med at finde et godt centralt sted til centret, og det gør vi med placeringen på Vandkranen lige ved rutebilstationen, siger borgmester Ib Kristensen (V).

Og hos headspace glæder man sig over placeringen på Vandkranen.

– Det er nogle rigtig gode lokaler, som på alle måder opfylder vores ønske om at tale ind i de unges univers, kommunen har stillet til rådighed for headspace Billund, siger sekretariatschef i headspace Danmark, Iben Nordentoft.

Hjemmevejledergruppen flytter dog ikke langt væk, da kommunen har planer om at renovere selve Stationsbygningen, og flytte flere medarbejdere fra social- og sundhedsområdet derind.