Hjælp politiet med at finde mulig drabsmand


Om han befinder sig i Billund kommune og omegn er uvist, men faktum er at den 63-årige mand, som har været efterlyst, siden hans 61-årige hustru blev fundet død lørdag den 28. oktober, endnu ikke er fundet – og at Sydøstjyllands Politi nu beder borgere i hele kredsen om hjælp til at finde ham:

– Vores håb er, at vi via en bred omtale af sagen i medierne kan få hjælp fra borgerne til at finde frem til afdødes mand, fortæller politiinspektør Carit Andersen, der også valgte at få sagen og efterforskningen omtalt i gårsdagens Station2.

Den 63-årige er mistænkt for at have forvoldt sin kones død i deres hjem i Kolding, men manden har været forsvundet siden konen blev fundet død.

– Vi har siden drabet ledt flere steder efter den 63-årige mand med både hunde og helikopter. Blandt andet er området omkring Vejers blevet eftersøgt meget, da parret har sommerhus her. Vi har også med dykkere undersøgt nogle havne, hvor sandsynligheden for at finde bil og mand er skønnet størst. Desværre har det ikke givet resultat. Og grunden til, at vi søgt på denne måde, er, at vi frygter, at manden har gjort skade på sig selv efter drabet, siger Carit Andersen.

Den mistænkte er almindelig af bygning og 187 cm høj. Han bærer briller og er skaldet. Udover den 63-årige efterlyses også hans bil; en grå/brun Ford Mondeo årgang 2015 med registreringsnummer AU 24836.

Alle henvendelser til Sydøstjyllands Politi på tlf 114.