Hovedpine forstyrrede Allans Ironman

Den lokale triatlet Allan Konradsen fik slet ikke den Ironman-præstation han havde håbet på, da han i weekenden stillede op til DATEV Challenge Roth 2018.

Allerede ved svømningen fik Allan Konradsen lidt modgang, da han kom op af vandet 10 minutter langsommere end forventet. Et rekordhurtigt skifte i skiftezonen fik dog humøret lidt op igen, men så begyndte kvalerne. På den 180 km lange cykelrute fik den lokale triatlet hovedpine og ingen af depoterne undervejs kunne hjælpe med en hovedpinepille.

Smerterne blev efterhånden så store, at Allan Konradsen undervejs på cykelruten egentlig besluttede sig for at udgå af løbet ved næste skiftezone, som han ankom til halvanden time senere end forventet. Men en smertestillende pille fra en samarit fik ham til at tage chancen med marathon-løbet.

Efter en ren overlevelseskamp kom Allan Konradsen i mål efter 12 timer, 36 minutter og 24 sekunder.

– Det er kun anden gang at jeg har brugt mere end 12 timer på at gennemføre en Ironman. En enkelt gang har jeg været under 11 timer. Det var i København i 2013, hvor jeg kom i mål i tiden 10:50:58, siger Konradsen, der har to løb i horisonten:

– Næste mandag tilmelder jeg mig IRONMAN AUSTRIA, Klagenfurt til næste år og derefter melder jeg mig til enten IRONMAN Copenhagen eller ITALIA 2019. Men derefter må min kone og datter bestemme hvor vi skal tilbringe vores sommerferier, siger Allan Konradsen.