Ingen svømning i Billund næste sæson


Der bliver ingen foreningssvømning i Billund efter sommerferien. Den lokale svømmeklub indstiller alle sine aktiviteter for det kommende år på grund af den omfattende renovering af Billund Bad.

– Vi er glade for at renoveringen af Billund bad for næsten 20 mio er faldet på plads, men det betyder at svømmebadet vil være lukket under hele renoveringsarbejdet og det betyder, at vi ikke kan have vores svømmehold i de vante rammer, siger kasserer i Billund Svømmeklub, BISK, Morten Ravn til BillundOnline.

Som klub er BISK ifølge Morten Ravn bekymret for fremtiden:

– Det får store konsekvenser for klubarbejdet og alle de timer vi har lagt i at opbygge struktur, holdudbud og opbygge trænerstaben, for hvordan ser antallet af medlemmer ud, og vil trænerne være interesserede i at blive i en klub uden træning? Vi håber selvfølgelig på at det stærke fællesskab og klubånd vi har opbygget bærer os igennem, siger Morten Ravn.

Billund Svømmeklub er i dialog med blandt andet Grindsted Svømmeklub om løsninger, men ifølge Morten Ravn er der også her mangel på kapacitet og frivillige trænere.