Jørgen Clement stiller igen op for Venstre i Sdr. Omme


Tidligere byrådsmedlem i det daværende Grindsted kommune, 68-årige Jørgen Clement, er slet ikke færdig med lokalpolitik. Han har nu meldt sig som byrådskandidat til efterårets kommunalvalg, hvor han stiller op for Venstre.

– Jeg synes, at der er flere ting der halter i det nære: Vi bor i en kommune, der kalder sig børnenes hovedstad. Desværre bliver der færre og færre børn født i vores kommune og befolkningens aldersgennemsnit stiger. Derfor vil jeg arbejde for at der bliver mere fokus på de ældre. De ældre aktive og de ældre, der ikke kan klare sig selv mere, siger Jørgen Clement i en kommentar til sit kandidatur.

Derudover har han flere mærkesager han vil arbejde for i byrådet:

– Der bliver talt om at udvide fængslet i Sønder Omme med et antal pladser i en lukket del af fængslet. Det vil udløse en pænt antal arbejdspladser, hvor en del medarbejdere erfaringsmæssigt vil flytte til nærområdet. Det vil jeg arbejde for bliver realiseret. På miljøområdet kan man se, at Billund Kommune ikke passer sine opgaver omkring Omme Å, hvor der står træer og ligger samlinger af grene midt i åen flere stedet. Det skal der rettes op på, siger Jørgen Clement.

Venstres borgmesterkandidat, Stephanie Storbank siger i en pressemeddelelse, at det glæder hende, at Jørgen Clement har tid og lyst til endnu en periode i byrådet.

– Han har en masse erfaring med sig efter at have siddet i byrådet to perioder tidligere og kan bidrage med indsigt i lokale forhold omkring Sønder Omme og sin viden i Venstres gruppe, siger Stephanie Storbank.