Kæmpe opbakning til medlemsmøde i Gyttegård Golf Klub torsdag aften


Godt 100 medlemmer valgte torsdag aften at deltage til indkaldt medlemsmøde, hvor brainstorming omkring eventuel omlægning og etablering af nye huller var på dagsordenen.

Forinden mødet kl 19:00 havde de nye forpagtere af Restauranten i Gyttegård Golf Klub, disket op med et supertilbud på en lækker middag, hvor de fik vist medlemmerne, hvad de kan glæde sig til i den kommende sæson. Det tilbud havde godt 60 medlemmer taget i mod, og her fra redaktionens side, kan vi kun anbefale dig at besøge stedet i løbet af foråret eller sommeren – de kan lave mad – god mad 🙂

Bestyrelsen havde valgt at ligge efterårets arbejde og tanker frem for medlemmerne, for at få vendt tanker, ideer og den eventuelle økonomiske situation med medlemmerne. Det er store og langsigtede løsninger der skal findes, så bestyrelsen finder det vigtigt at, få så mange input med på vejen som muligt.

Medlemmerne er daglige brugere af golfbanen, og de kan gå med lige så mange fine tanker og ideer som vi kan sidde med i bestyrelsen, lyder det fra Baneudvalgsformand Bo Lundgaard.

Vi havde regnet med pæn opbakning til mødet, men vi må indrømme at vi havde ikke forvente, så stor opbakning, det er virkelig dejligt lyder det fra Gert Skjønnemand, der sidder i baneudvalget.

Bestyrelsen havde arbejdet på rigtig mange løsninger gennem efteråret, som nu var ”kogt” ned til et samlet forslag, der kunne præsenteres, og debateres omkring. Derudover var der indkommet 2 forslag fra medlemmerne, som alle blev præsenteret, og gennemgået på mødet.

Nu har vi noget mere at arbejde videre med i baneudvalget og bestyrelsen, og så kommer vi helt sikkert med et medlemsmøde igen senere, når alle input og tanker er kogt ned til en samlet og holdbar løsning for klubben, siger formanden for Gyttegård Golf Klub, Hans Bennetzen.