Her er vores nye journalist

40-årige Marianne Thorø, der stammer fra Billund, er ny journalist på BillundOnline.dk

– Der er nok ingen, der falder af stolen over det er Marianne, der er den nye journalist. Gætterierne er gået lystigt, og flere pegede hurtigt på hende, siger Per Ahm, der er indehaver af BillundOnline.

Ham og Marianne Thorø har “flirtet” siden november, men først i fredags blev samarbejdet muligt, da Marianne Thorøs hidtidige arbejdsplads, Radio Charlie i Varde, blev opkøbt af Jysk Fynske Medier. Opkøbet betød en fritstilling af flere medarbejdere på radioen, og dermed var vejen banet for et skifte til BillundOnline.

– Per var den første jeg skrev til efter at have underskrevet fyresedlen og fritstillingen, og så blev vi egentlig ret hurtigt enige, siger Marianne Thorø, der således ikke nåede at gå ledig ret længe.

Med den nye journalist på plads kan Per Ahm slippe tøjlerne lidt på den redaktionelle del af nyhedssitet. Dermed er der plads i kalenderen til aftaler med nye annoncører.

– Det her er en milepæl for vores projekt. Vi glæder os til at kunne komme mere rundt i kommunen og få fat i de gode historier. For vi tror på at alle har en historie at fortælle – nu skal Marianne bare have dem at vide og skrive dem, smiler Per Ahm.

Vil du også ha alle vores nyheder?

Så sørg for at stikke os et “synes god om” her ved siden af logoet, så lander vi lige i dit facebook feed 🙂

Har du selv en nyhed?

Så tag endeligt fat i os på redaktion@billundonline.dk

Foto: Jeppe Donslund