Kæmpe succes med ture til LEGO House


Siden sidste forår har Billund Handelsforening i samarbejde med LEGO House arrangeret flere lørdags-rundvisninger og det har mildt sagt været en kæmpe succes.

I år er der ifølge hjemmesiden 15 lørdage med rundvisning af et par timers varighed. Af dem er de 9 allerede helt udsolgt. Dét på trods af at vi taler om datoer helt frem til slutningen af november i år! Og de mange gæster der har været på rundvisningen, vil helt klart anbefale det til andre. Det viser de spørgeskemaer arrangørerne har bedt gæsterne udfylde efterfølgende:

– Vores rating ligger på 4,8 på eventens indhold, hvor 5 er det højeste. Og når det gælder hvorvidt man vil anbefale eventen til andre, så scorer vi 4,9, fortæller kommunikationschef ved LEGO House, Lars Kærgaard.

Indholdet på rundvisningen, der koster 149 kr, er Kjeld Kirk Kristiansens tanker om LEGO House, de rammer, som arkitekt Bjarke Ingels har tegnet, ligesom der også er mere information om de sjove, lærerige og inspirerende oplevelser, som det nye oplevelsescenter vil byde på.