Kim Gosvig – En trist dag for Billund

Læserbrev af Kim Gosvig:

Tillykke til de røde Profiler som Jyske vestkysten vælger at kalde Gitte Ottosen og Henrik Dam Kristensen.

Igennem de sidste 3 år hvor Ryanair, har haft base i Billund har de såkaldte profiler ikke kommenteret eller sågar gjort noget som helst for at gå i dialog med Ryanair omkring de påståede manglende overenskomster og ansættelses vilkår.

Nu kan vi se tilbage på en tidl. minister der kan sidde sammen med en udvalgsformand for beskæftigelses området og flæske sig i røde pølser og fadøl og skåle på deres egen klapjagt.

Desværre betyder det mistede job i mange grene af servicebranchen i Billund, når Ryanair dropper Billund som vækst område og lukker basen og der mistes mindst 350.000 flyrejsende ud af Billund.

Vi vil som kommune og område også miste rigtig mange gæster, der kommer med Ryanair ind til Billund for at opleve vores fantastiske ferieområder.

Den danske model er en underlig størrelse, når man kun reagerer efter 3 års drift, og ikke har gjort noget som helst før. Det må da få de ”røde” til at se lidt indad og se på, hvorfor har de såkaldte S profiler ikke været på barrikaderne længe før. Men først når København rasler med fanerne, så vågner det jyske hylekor.

Nu må vi så igang i beskæftigelsesudvalget og se på udgifterne vil stige til den øgede ledighed, som er skabt sammen med den formand som skal lede mødet. Det bliver et varmt politisk efterår og vi må håbe at Henrik Dam og Gitte Ottosen er meget tilfredse med deres jagt på et privat selskab, som nu koster job og vækst i vores kommune.

Læs også: