KIRKBI får årets ErhvervsFremme-pris

Administrerende direktør i KIRKBI A/S, Søren Thorup Sørensen, modtog prisen fra formand for Billund ErhvervsFremme, Gitte Ottosen.


Det blev KIRKBI A/S i Billund, der løb med ErhvervsFremme prisen 2020. Prisen blev uddelt mandag aften ved et online arrangement for de mange medlemmer af Billund ErhvervsFremme.

KIRKBI får prisen for at vise et helt ekstraordinært engagement i Billund kommune, hvor virksomheden især lægger sine investeringer i Billund, hvor KIRKBI også står bag udviklingen af Billund Byvision.

Her investerer KIRKBI i ejendomsprojekter og lejemål i Billund by og i 2022 går arbejdet i gang med at omdanne travbaneområdet til en helt ny bydel.

– KIRKBI viser et helt ekstraordinært engagement og aktivitet i Billund kommune. De har afgørende betydning for realiseringen af Billund Byvision, blandt andet med færdiggørelsen af Butikstorvet i Billund, lød det i motivationen for at give KIRKBI prisen.

Her blev det også slået fast at KIRKBIs investeringer giver vækst i hele kommunen, både hvad angår arbejdspladser og bosætning.

Formand for Billund ErhvervsFremme, Gitte Ottosen kaldte i sin motivation KIRKBI for en væsentlig vækstmotor og en god og ansvarlig samarbejdspartner.

KIRKBIs administrerende direktør Søren Thorup Sørensen, der modtog prisen på vegne af virksomheden, sagde at han var stolt og glad for prisen og sendte samtidig en tak til både sine egne medarbejdere og de ansatte på LEGO, men også en tak for det gode samarbejde med Billund kommune. Samtidig blev han spurgt om hvorfor KIRKBI investerer så meget i Billund by:

– Det er her hjertet er. Samtidig med at det er her vi har rigtig mange ansatte, så vil vi også godt være med til at gøre byen til en attraktiv by at bosætte sig i, lød det fra Søren Thorup Sørensen.