Kjeld Zacho Jørgensen forlader Billund Lufthavn

Billund Lufthavn skal have ny adm. direktør. Kjeld Zacho Jørgensen har sagt sit job op efter otte år på posten. Årsagen er at han flytter til Norge op til sin kone som han blev gift med for nogle år siden. Dermed er flere års pendling mellem Bergen og Billund nu snart slut.

– Vi har jo i bestyrelsen vidst, at hvis Kjeld ikke lige var på forretningsrejse, tilbragte han weekenden i Bergen. Så inderst inde har jeg jo nok tænkt, at det var på lånt tid, at vi havde gavn af Kjeld Zacho Jørgensens store evner som virksomhedsleder. Han har været en visionær og innovativ direktør med et stort engagement, siger bestyrelsesformand Clas Nylandsted Andersen.

Men det er en lufthavn i god gænge, som Kjeld Zacho Jørgensen videregiver.

– Jeg har haft otte fantastiske år i Billund Lufthavn. En spændende arbejdsplads med engagerede medarbejdere og en udvikling som jeg har været så priviligeret at være en del af. Men jeg må erkende, at med et arbejde i Billund og familien i Bergen hænger hverdagen ikke rigtigt sammen. Og det har jeg nu taget konsekvensen af. Det har været en beslutning, der har krævet mange overvejelser, men jeg er sikker på, at det er det rigtige at gøre, siger Kjeld Zacho Jørgensen.

Hans afløser bliver den nuværende kommercielle direktør i Billund Lufthavn, Jan Hessellund.