Jan Hessellund overtager styrepinden i Billund Lufthavn

Lufthavnens administrerende direktør, Jan Hessellund, er tilfreds med 2018 og kigger optimistisk frem mod 2019. PR-foto


Det bliver lufthavnens nuværende kommercielle direktør, Jan Hessellund, der overtager posten som administrerende direktør i Billund Lufthavn efter Kjeld Zacho Jørgensen har sagt op.

Jan Hessellund har de seneste år har været en del af den strategiske ledelsesgruppe, og har derfor et indgående kendskab til virksomheden.

– Med ti års erfaring i Billund Lufthavn, de seneste to år som direktør, er jeg beæret og glad for den tillid, bestyrelsen viser mig som kommende adm. direktør. En særlig opgave bliver at føre lufthavnens strategi “Udvikling med vilje” ud i livet. Jeg glæder mig til at få stafetten for en veldrevet virksomhed i et internationalt miljø, siger Jan Hessellund, der overtager stillingen til maj.

– Kjelds mangeårige virke i politiske sammenhænge har været et stort aktiv for Billund lufthavn, og han har skabt en stærk organisation. Med Jan Hessellund får vi en adm. direktør, der kan videreføre opgaven, og som selv har siddet med ved vigtige strategiske beslutninger om lufthavnens fremtid, siger bestyrelsesformand Clas Nylandsted Andersen.