Køber 500 pakkeudbringninger fra butikker til kunder

Marianne Witte fra Billund ErhvervsFremme


Det var Billund ErhvervsFremme, der i coronakrisens begyndelse var fødselshjælper på en ny lokal udbringningstjeneste, Shop i Billund kommune bringer ud. En tjeneste, der skulle sikre fortsat salg i kommunens detailbutikker under nedlukningen. Dermed blev det endnu lettere for kunderne at støtte de lokale butikker, ved at handle med dem over nettet og få varerne bragt lige til døren.

På under et døgn var tjenesten sat sammen og i slutningen af april blev pakke nummer 500 bragt ud. Fra maj blev tjenesten overtaget af Din Købmand Brian Duedal i Krogager, der tog udbringningen ind som et nyt forretningsben.

Nu har Shop i Billund kommune-konceptet under Billund ErhvervsFremme imidlertid valgt at skubbe tjenesten yderligere på vej.

– Vi har købt 500 stk pakkeudbringninger hos Brian Duedal, så kunderne fortsat kan handle lokalt hos butikkerne og få bragt pakken hjem til døren – uden at det koster dem eller butikkerne ekstra, siger erhvervs- og iværksætterrådgiver hos Billund ErhvervsFremme, Marianne Witte. Tilbuddet gælder dog kun handelsstandsforeningernes medlemsbutikker.

Marianne Witte fastslår dog, at udbringningen ikke gælder madvarer, takeaway og blomster.