Tvergaard ny formand for Billund Vand & Energi

Billund Vand & Energis bestyrelse anno 2020.


Ti år efter stiftelsen af Billund Vand & Energi A/S er det nu blevet tid til et vagtskifte i formandsstolen. Her bliver Jørgen Krab Jørgensen afløst af Kristian Tvergaard som ny bestyrelsesformand.

Jørgen Krab Jørgensen har en fortid som direktør for Billund Airport, og hans afløser er også tæt knyttet til luftfarten som kommerciel direktør for Sun-Air, hvor han har arbejdet gennem nu 26 år.

– Jeg vil føre Jørgens ånd og mange af hans tanker videre, for der er ikke brug for revolutioner i en flot og veldrevet virksomhed, siger Kristian Tvergaard, der har siddet i bestyrelsen for Billund Vand & Energi som forbrugerrepræsentant gennem seks år.

Kristian Tvergaard har god erfaring med bestyrelsesarbejde bl.a. som formand for Airline Operators Committee i Billund Airport, der er operatørernes samarbejdsorgan, næstformand i Dansk Luftfart under DI og bestyrelsesmedlem for FC Midtjylland.

I Billund Vand & Energi har Kristian Tvergaard arbejdet meget med direktionen om risikostyring:

– Vi skal være innovative og turde gå forrest med nye løsninger. Når mennesker driver virksomhed, bliver der altid lavet fejl, og vi arbejder løbende med for eksempel at lave risikoanalyser, så vi undgår at lave større fejl i nye projekter og sikrer, at de bliver rentable, siger den nye formand.