Kommunen mangler rigtig mange frivillige til Skole-OL

Foto: Skole OL/Billund Kommune


Der skal bruges rigtig mange frivillige, når Skole OL Finalen til sommer indtager Billund Kommune. Fra den 14.-17. juni bliver Billund omdannet til en farverig skole-olympisk by, hvor 11.000 børn fra hele landet skal dyste klasse mod klasse. Hver dag vil der cirka være 3.000 børn i Billund midtby, og der planlægges også folkefest om eftermiddagen og aftenen tirsdag, onsdag og torsdag for borgerne i hele Billund Kommune.

Når der kommer så mange glade børn til Billund Kommune, bliver der også brug for nogle frivillige hænder til at skabe en uforglemmelig Skole OL Finale. Billund Kommune søger derfor frivillige til at hjælpe ved sportsgrenene, oppyntning og udsmykning, udlevering af mad og drikke og trafikguider.

– Skole OL Finalen bliver det største event, der nogensinde er holdt i Billund, og derfor har vi brug for hjælp til at gøre begivenheden til den bedst mulige oplevelse for både deltagere, elever og de mange tilskuere under dagene i Børnenes Hovedstad. Vi håber, at både borgere, foreninger og øvrige interesserede har lyst til at give en hånd med og være en del af fællesskabet, siger Simon Nicolajsen Jørgensen, formand for Teknik-, Plan- og Kulturudvalget i Billund Kommune.

Derfor holder Billund kommune mandag den 25. april fyraftensmøde i Billund Centret kl. 17-18, hvor man kan høre mere om, hvad man kommer til at opleve som frivillig, og hvordan Billund skal ombygges til en skole-olympisk by.

Alle kan blive frivillige, og erfaring med sport eller tidligere frivilligt arbejde er ikke nødvendig. Det vigtigste er lysten til at give alle de deltagende børn en god, sjov og festlig oplevelse i Børnenes Hovedstad. Man kan hjælpe som frivillig en, to, tre eller alle fire dage.

Billund Kommune søger frivillige til fem forskellige kategorier:

  • Trafik
  • Check-in og madudlevering
  • Indmarch
  • Frivillig ved en sportsgren
  • ”Jeg er fleksibel”

Hvis man som borger eller forening har lyst og mulighed for at hjælpe, kan man tilmelde sig som frivillig på billund.dk/frivilligskoleol