Konservativ vælgerforeningsformand trækker sig – melder sig ind i nyt dansk parti

Deanna Rasmussen fra Sdr. Omme har meldt sig ud af de konservative og i stedet ind i De Nye Borgerlige.


Formanden for den konservative vælgerforening i Billund Kommune, Deanna Rasmussen fra Sdr. Omme, har meldt sig ud af partiet og trækker sig dermed fra formandsposten. I stedet har hun meldt sig ind i det nye danske parti, De Nye Borgerlige.

– Det handler om at komme tilbage til de gamle konservative værdier omkring kirke og fædreland. Og det føler jeg faktisk at De Nye Borgerlige gør langt bedre end de konservative, siger Deanna Rasmussen til BillundOnline.

Efter to år i formandsstolen for de konservative vælgere i Billund Kommune, siger Deanna Rasmussen altså stop. Egentlig blev beslutningen så småt taget i forbindelse med folketingsvalget, som hun mener blev grebet helt forkert an fra konservativ side:

– Når man står overfor et folketingsvalg og så kun have grundskylden som vigtigste punkt, så er det altså for vagt. Engang var konservativ politik noget der betød noget for den enkelte dansker, men som jeg ser det, så er dét som Søren Pape Poulsen (konservative formand, red) fokuserer på, fløjtende ligegyldigt for den enkelte borger. Og det tror jeg, er årsagen til at de konservative har mistet så mange vælgere og stemmer til Dansk Folkeparti og Liberal Alliance, siger Deanna Rasmussen.

Hun mener derfor at hun langt bedre kan identificere sig med værdierne i det nye danske parti, De Nye Borgerlige. Kort fortalt har partiet taget værdipolitikken og den strammere udlændingepolitik fra Dansk Folkeparti og den borgerligt økonomiske politik fra Liberal Alliance til sig.

– Jeg tror på at rigtig mange tidligere konservative, som er gået til enten DF eller LA, men som aldrig helt har fundet ro der, nu vil søge mod De Nye Borgerlige, siger Deanna Rasmussen.

Når De Nye Borgerlige har samlet nok underskrifter til at blive et opstillingsberettiget parti, så er Deanna Rasmussen klar til at lave en lokalafdeling her i Billund Kommune.