Kris Skriver snupper endnu et ordførerskab

Socialdemokraterne på Christiansborg har byttet lidt rundt i ordførerskaberne efter Kasper Sand Kjær har meddelt at han helt forlader Folketinget. Omkonstitueringen i den socialdemokratiske folketingsgruppe er blandt andet endt med at det lokale folketingsmedlem, Kris Jensen Skriver, er blevet tildelt posten som turismeordfører.

– Jeg er meget glad for at have fået posten som mit partis ordfører på netop turismen, der er særdeles vigtig for mit område. Turismen er afgørende for en udvikling i hele landet – og i Sydjylland har vi stor succes med at få turister hertil. Jeg vil arbejde på at fortsætte den udvikling og være i tæt dialog med interessenterne, så vi sammen kan sikre en fortsat god udvikling, der netop kan være med til at skabe arbejdspladser, vækst og udvikling. Det ser jeg frem til blandt andet at samarbejde med minister Morten Bødskov om, siger Kris Jensen Skriver.

Udover at være blevet ordfører for et nyt område, så er det også aftalt, at Kris Jensen Skriver indtræder i Erhvervsudvalget og udtræder af Kirkeudvalget.