Kun for kvinder – FEMINA gentager successen med kvindeløb i Haderslev


Sidste år inviterede FEMINA for første gang Haderslevs kvinder til årets hyggeligste løbefest. Efter en kæmpe succes sidste år kommer FEMINA Kvindeløb igen til Haderslev, og som sidste år er der tre forskellige ruter på henholdsvis 5 km løb, 5 km gang og 10 km løb, så alle kan være med.

Da FEMINA Kvindeløb besøgte Haderslev sidste år, deltog flere end 1700 løbeglade kvinder. FEMINA regner med, at der igen i år vil være stor opbakning til en hyggelig dag med løb, lækre goodiebags, shopping og socialt samvær i sundhedens tegn.

178382_Camilla_Kjems_1_”Vi er superglade for, at vi igen i år kan invitere til FEMINA Kvindeløb i Haderslev. Sidste år havde vi en fantastisk dag i Haderslev, og jeg er sikker på, at vi gentager successen den 27. maj, når FEMINA Kvindeløb kommer til byen,” siger Camilla Kjems, chefredaktør på FEMINA.

Hvor der løbes, der grines, snakkes og hygges, og det er lige præcis dét, FEMINA Kvindeløb handler om. Igen i år kommer FEMINA Kvindeløb til syv byer rundt i Danmark. Årets løbefest, der afholdes for 16. gang, starter i København den 17. maj. Sidste år deltog over 16.000 løbere.

Det får du med deltagelse i FEMINA Kvindeløb 2015

For startgebyret får du årets flotteste løbetrøje fra New Balance og en lækker goodiebag til en værdi af minimum 500 kr. Stævnepladsen vil danne rammen om en hyggelig dag med lækre smagsprøver, gode shoppingmuligheder og ikke mindst muligheden for at vinde skønne præmier. Derudover vil du blive præsenteret for årets løbemode, når New Balance afholder modeshow på pladsen. I år vil en af FEMINAs professionelle fotografer være til stede på pladsen, hvor du kan få taget et billede og muligvis blive udvalgt til at blive model i FEMINA.

Om FEMINA Kvindeløb Haderslev
Dato: Onsdag den 27. maj 2015 kl. 18:30
Sted: Kløvermarken 1, 6100 Haderslev
Samarbejdsklub: Haderslev Motion
Distancer: 5 km løb, 5 km gang og 10 km løb
Opvarmning: FEMINAs sundheds- og træningsekspert Anna Bogdanova

Du kan melde dig til FEMINA Kvindeløb 2015 på www.femina.dk/kvindeløb.
Sidste frist for onlinetilmelding til årets løbefest i Haderslev er den 5. maj. Der er også mulighed for at tilmelde sig på dagen. Frem til den 5. maj er prisen for deltagelse 199 kr. Ved tilmelding på dagen er prisen 300 kr.