Læserbrev: Hvordan er det I opfører jer, byrødder?

Mie Lund fra Billund undrer sig over den måde byrødderne opfører sig og taler til hinanden på ved byrådsmøderne.


Jeg er netop hjemvendt fra et byrådsmøde i Billund kommune. Jeg ved blot at hvis det var mine børn som viste den form for adfærd, var de røget direkte på skoleinspektørs kontor. Sikke da en børnehave med dårlig adfærd eller mistrivsel.

Stikpiller der fløj rundt i lokalet. At man som voksne mennesker vil synke ned på det plan. Nogle som sidder og griner respektløs mens andre taler. Det viser mig bare at det er godt vi snart skal have valg, for der er taburetter der skal skiftes ud.
Min forestilling om hvordan sådanne møder afholdes, var der ikke et eneste hold i. Jeg havde troet at det blev holdt med respekt og voksen tale, dialog med de folk som havde spørgsmål til byrådet. Det var et lukket land…… det må kunne gøres bedre.

Jeg undrer mig over, om det blot var fordi der i dag var næsten fuld på bænken af tilhørerpladser eller om det virkeligt er på den måde…… eller om DET er et splittet byråd med nikkehoveder, der ikke kan finde ud af at lege samme i deres børnehave, siden denne opførsel er acceptabel? At man skal hovere sig på andres bekostning, forstår jeg simpelhen ikke.

Måske byrådet skulle lære lidt om god tone? Eller god etik?

 

Venlig hilsen
Mie Lund, borger i Billund