Læserbrev: Jeg anbefaler Anni

I løbet af de senere år har vilkårene for vores lokale erhvervsliv været under en markant forandring. I takt med den globale finanskrise, har mange erhvervsdrivende, ikke mindst udenfor de største byer, tabt pusten og på trods af gode hensigter og snak om forbedringer, sker der bare ikke nok til, at det slår igennem på landsplan.

Der er ingen tvivl om, at mange virksomheder stadig er sat et pænt stykke tilbage, før man igen er ved fordums styrke, som inden finanskrisen.

Det er meget vigtigt, at vi på Christiansborg har een, der arbejder for så gode rammer, som overhovedet muligt, for os erhvervsdrivende her i vores lokalområde.

Vi har i den grad brug for en fra lokalområdet, en som ved, hvad der skal til for at sikre gode vilkår. En som ved, hvad der sker lokalt, og som selv har det inde under huden.

Jeg er derfor rigtig glad for, at Vejenkredsen ved folketingsvalget i 2011 igen fik en borgerlig-liberal stemme på Christiansborg. Anni Matthiesen har hver eneste dag kæmpet for vores lokalområde, og i mit arbejde, både politisk og som selvstændig, er det virkelig rart at have Anni på Christiansborg.

Derfor stemmer jeg på Anni Matthiesen til valget. Og jeg vil anbefale alle, at gøre det samme!

 

Med venlig hilsen

Uffe Schmidt, Hejnsvig
Viceborgmester (V) og butiksejer