Læserbrev: Rundkørsel ved Kvickly

Vi har et trafikalt knudepunkt i Grindsted og det er det efterhånden berygtede ”Kvicklykryds”. Nu er lokalplanen godkendt for etablering af et nyt dagligvarecenter i den gamle Kvickly bygning og det bliver da dejligt at få fjernet denne frygtelige ”øjebæ”.

Krydset ved Kvickly er på ingen måde velfungerende, samtidigt er det livsfarligt. Det skal ændres til en rundkørsel.
Der er højrisiko for at der kan ske ulykker og i værste fald dødsfald. Som erhvervsvenlig kommune påtager vi os ansvaret for at skabe egnede trafikforhold for både forretningsdrivende og ikke mindst borgerne i kommunen.

Krydset ved Kvickly SKAL ændres til en rundkørsel og det er en bevilling der går ud over det vedtagne anlægsbudget. (Dette må gerne ske så hurtigt som overhovedet muligt.)
Vi vil arbejde stenhårdt på at der bliver etableret en rundkørsel ved Kvickly og vil derfor starte en underskriftsindsamling, som vi håber får bred støtte fra borgerne i Billund kommune.

Med venlig hilsen
Ole Marcussen
Borgerlisten – Din stemme i Billund byråd.

Underskriftsindsamlingen vil Borgerlisten starte via facebook efter påske, og efterfølgende i den virkelige verden, oplyser Ole Marcussen. Samtlige underskrifter vil efterfølgende blive overleveret til Per Nyhus og Ib Kristensen på rådhuset.