LAG har 2 mio kroner til rette modtagere

Arkivfoto


Står du lige med en god ide til noget der kan skabe udvikling i dit lokalsamfund? Så har LAG Vejen-Billund pengene til dig – hvis der altså vel at mærke er tale om udvikling af projekter i landdistrikterne i Vejen og Billund kommune.

Her er der op til 2 mio kroner at hente til udvikling af en erhvervsvirksomhed – men det kan også være til foreningsprojekter. Og du kan opnå op til 50 pct. i tilskud af de totale udgifter. Til fødevareprojekter kan du opnår op til 40 pct. i tilskud.

Fra LAG Vejen-Billund lyder det:

– Vi modtager gerne ansøgninger til udviklingsprojekter, som er med til at:

– fastholde og etablere arbejdspladser igennem etablering og videreudvikling af mikrovirksomheder.

– styrke samarbejdet mellem erhvervs- og turismeaktører igennem nationale og internationale samarbejdsprojekter eller

– skabe attraktive faciliteter og igangsætte aktiviteter i landdistrikterne til glæde for borgere og turister

Hvis jeres projekt kan frembringe grønne løsninger såsom at fremme klima- og miljøtiltag, fremme cirkulær økonomi, øge eller skabe ny adgang til natur, nye naturoplevelser og/eller naturbevarende tiltag og bæredygtig turisme, så har det også et plus, hedder det i en pressemeddelelse.

Vil du høre mere, så er der online infomøder for interesserede den 15. og 22. april 2021. Kl. 16.30 er der fokus på erhvervsvirksomheder og kl. 19.00 er der fokus på foreninger og almennyttige projekter. Tilmelding skal ske til denne mail og så får man en mail retur med link til mødet.

Fristen for at søge i denne runde, er i øvrigt den 3. maj 2021.