Lalandia omdannet til vinterferieparadis krydret med superhelte, hekse og pirater


Godt 100 børn slår i disse timer katten af 6 tønder i Lalandia, hvor vinterferien nu render mod enden.

Lalandia har været godt besøgt hele vinterferien, som traditionen tro har budt på masser af underholdning for hele familien. I følge Direktør Jan Harrit, har belægningen i vinterferien været god, og nogenlunde på niveau med tidligere år.

Der er dog ikke udsolgt på samme vis, som når vi sammenligner med sommerhøjsæsonen. Vejret herhjemme eller i Europa, har ikke den store betydning for vores belægning i vinterferien, vores gæster i denne periode vælger os pga. de mange forskellige muligheder Lalandia byder på.

I mere end 25 år har Lalandia taget imod glade badegæster i feriecenteret i Rødby. På baggrund af de succesrige erfaringer fra Rødby åbnede Lalandia et nyt ferie- og aktivitetscenter i Billund i april 2009. Feriecenteret indeholder blandt andet Nordeuropas største vandland Lalandia Aquadome, og blev i 2012 udvidet med Lalandia Winter World, som netop her i vinterferien har været rigtig godt besøgt.

Nu strømmer gæsterne til fra Nord –Sjælland og Jylland som har skoleferie i uge 8.

Lalandia Winter World er en eventyrlig vintersports by på 2.500 m2 med aktiviteter for alle aldersgrupper året rundt.

Winter World byder blandt andet på en tematiseret skøjtebane, en kælkebakke til dem, der skal have sus i maven og en skibakke, hvor skiformen for de øvede kan holdes ved lige, mens nybegyndere kan få glæde af skiskolen, der drives i samarbejde med SKI TOTAL.

I Winter World er det også muligt at prøve kræfter med en klatrevæg på 9 meter eller en tur i Bumper Car on Ice – radiobiler på glatis.

Skal det være lidt mere roligt er Lalandia Mining, hvor ungerne kan samle ædelstene en oplagt mulighed.

I arkadeområdet i Lalandia er der indrettet et bowlingcenter, hvor der også er mulighed for at prøve night-bowling eller for at sætte bander op så spillet bliver lidt lettere for børnene. I arkadeområdet ligger også en stor indendørs minigolfbane, ”Little Vegas” med aktivitetsmaskiner, ”High Jump” trampoliner og meget mere.

Et af de helt store tilløbsstykker i arkaderne er Monky Tonky Factory. Her kan børnene lave deres helt egen bamse. Udvalget er stort, og der er masser af tilbehør.

I Lalandias feriecenter ligger også det populære og meget børnevenlige Monky Tonky Land. Her findes masser af aktiviteter for børn, bl.a. LEGO område, boldrum og klatrejungle mens der også er mulighed for at deltage i bollebagning, bolsjekogning og ansigtsmaling på udvalgte tidspunkter.

Foto: Hugo Sørensen