Lars Hansen er ny gruppeformand for de konservative

Lars Hansen.


I sidste måned blev han valgt som ny spidskandidat for de konservative i Billund kommune – og nu træder Lars Hansen så ind og overtager posten som gruppeformand i kommunalbestyrelsen fra dags dato.

– Som en naturlig handling efter nyvalget af Lars Hansen som Billund Konservative Vælgerforenings spidskandidat frem mod det kommende kommunalvalg i 2025, har den konservative byrådsgruppe konstitueret sig således, at Lars Hansen afløser Allan Munk Nielsen som gruppeformand, skriver vælgerforeningen i en pressemeddelelse.

Ifølge Billund Konservative vælgerforenings formand, Martin Skov Jakobsen har foreningen et mål om at forankre konservativ politik i en ansvarlig drift af Billund Kommune.

– Til dette formål har vi brug for et stærkt medlem af vores konservative byrådsgruppe. Ikke i ét sekund vil jeg betvivle, at Lars Hansen er det medlem, der vil sikre vores gruppes fortsatte indflydelse i det kommunalpolitiske arbejde. Som et konstitueringsparti ser vi med stor alvor på vores bidrag til den positive udvikling af Billund kommune. En udvikling vi kun kan fortsætte, hvis vores gruppe tilgår opgaven i et fællesskab med de øvrige partier og lister. Denne opgave er jeg ganske tryg ved at lægge i hænderne på Lars Hansen, siger Martin Skov Jakobsen.