LEGO House skal have ny direktør


Efter syv år i spidsen for LEGO House i Billund, stopper Jesper Vilstrup som husets administrerende direktør. Det sker til sommer, hvor Jesper Vilstrup efter eget udsagn vil søge udenfor LEGO, hvor han har været tilknyttet i mere end 20 år.

– Jeg kan med stolthed overlade stafetten til en ny administrerende direktør og starte jagten på mit næste eventyr velvidende at drømmen og visionen for LEGO House er bragt til live og i trygge hænder, siger Jesper Vilstrup.

Hos LEGOs ejer Kjeld Kirk Kristiansen er der masser af rosende ord til Jesper Vilstrups indsats:

– Jeg er meget taknemmelig for alt, hvad Jesper har gjort for at gøre min drøm om LEGO House til virkelighed. Takket være hans dedikation og passion for vores mission har vi et vidunderligt hus i Billund, som LEGO fans i alle aldre, fra alle verdenshjørner nyder at besøge. Vi ønsker ham alt det bedste for fremtiden, siger Kjeld Kirk Kristiansen.

Og afløseren for Jesper Vilstrup er allerede fundet. Det bliver Kathrine Kirk Muff, der i dag er Vice President, Head of Social Responsibility hos LEGO Koncernen.

– Kathrine er en passioneret ambassadør for læring gennem leg. Hun har stærk kommerciel erfaring og har opbygget stærke samarbejder med samfundsorganisationer og børn. Kathrine er en visionær leder, og jeg er glad for, at hun nu slutter sig til teamet i LEGO House, siger Kjeld Kirk Kristiansen.

Den nye direktør, der tiltræder til sommer, ser frem til at arbejde sammen teamet i LEGO House om næste udviklingsfase.

– Men jeg har store sko at fylde! Jesper har etableret en fantastisk brandoplevelse. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med teamet om at drømme endnu større. Vi vil gøre alt for at skabe en LEGO oplevelse i verdensklasse for alle gæster, før, under og efter deres besøg i LEGO House, siger Kathrine Kirk Muff.