LEGO opruster digitalt – åbner nyt kontor og ansætter flere folk

LEGO Koncernen har i dag åbnet et nyt digitalt kontor i Indre By i København. Kontoret er det seneste i rækken af fire digitale LEGO-kontorer på verdensplan, og de kreativt indrettede lokaler skal være arbejdsplads for op til 400 ansatte inden udgangen af 2023.

De øvrige digitale kontorer i Billund, London og Shanghai bliver desuden udvidet for at give plads til en medarbejdergruppe, som næsten vil blive tredoblet i størrelse i år. Samlet set skal antallet af tech-medarbejdere i LEGO Koncernen udgøre mere end 1.800 ansatte ved udgangen af i år.

– Vores digitale omstilling er en af de største enkeltstående investeringer, LEGO Koncernen vil gennemføre i en generation. Vi har blandet fysiske og digitale oplevelser i mange år og er begejstrede over de fremskridt, vi ser. Men vi har større ambitioner, så nu accelererer vi vores investering og udvider vores tech-teams. LEGO-klodsen vil altid være kernen i vores forretning, men vi oplever stor succes i vores arbejde med at gøre LEGO brandet digitalt i alt fra leg til shopping og samarbejder med forhandlere,  siger Chief Digital & Technology Officer, Atul Bhardwaj i en pressemeddelelse.

Det nye kontor i Indre By i København er designet til at fremme digitale måder at arbejde på og afspejle virksomhedens glæde ved legen og Koncernens mission om at inspirere og udvikle børn gennem leg.

– Hvert eneste trin i kontorets designproces er taget i samarbejde med vores digitale teams, så kontoret kan inspirere dem til at yde deres bedste hver eneste dag. Holdet har således givet værdifuld sparring på, hvordan vi kunne skabe den ideelle arbejdsplads, som vil hjælpe dem til at fokusere, skabe rum til at samarbejde og lege – og så selvfølgelig et top-notch gamer-rum, forklarer Tim Ahrensbach, der er er Head of LEGO Ways of Working.

Kontoret huser fra start 100 ansatte, men det tal bliver snart væsentligt forøget. LEGO Koncernen optrapper sine digitale investeringer bredt over alle arbejdsområder fra produkt over shopping til teknologisk infrastruktur og har derfor intensiveret jagten på talentfulde ingeniører, UX/UI designere, Technical Program Managers, digitale sikkerhedsspecialister, Data Scientists og Product Managers.

En rekrutteringskampagne er derfor blevet sat i gang i dag.