LEGO spytter i kassen til søndagens klovneløb

Der løbes til fordel for hospitalsklovnene, når LEGO arrangerer løb på Kløvermarken i Billund på søndag.


Når LEGO Koncernen og Danske Hospitalsklovne på søndag går sammen om at arrangere LØB FOR KLOVNENE 2015 i Billund, så bliver der en ekstra gevinst at hente for de Danske Hospitalsklovne.

LEGO har nemlig besluttet sig for at doble indtægten fra deltagergebyret op, så hver gang en voksen deltager melder sig og betaler 95 kroner i deltagergebyr, så giver LEGO tilsvarende 95 kroner til det gode formål; at støtte de danske hospitalsklovne.

– Vores hospitalsklovne er med til at sprede livsglæde hos syge børn på danske hospitaler, men der er desværre flere syge børn, end vores hospitalsklovne kan nå ud til i dag. Derfor er det vigtigt for os at skaffe flere midler. Vi er utroligt glade for, at LEGO Koncernen og dens medarbejdere vil arrangere dette løb til fordel for børn på danske hospitaler, siger Kenneth Øhrberg, der er direktør for Danske Hospitalsklovne.

Løbet finder sted på søndag på Kløvermarken i Billund, hvor man kan gå eller løbe 3 eller 6 km. Prisen per voksen er 95 kr, mens børn kan løbe med for 65 kroner. Pengene går ubeskåret til Danske Hospitalsklovne.

– Vi vil gerne støtte aktiviteter, som gavner børn og familier de steder, hvor vi har vores aktiviteter. Det mener vi er en del af vores samfundsansvar som virksomhed. Med dette arrangement kan vi slå to fluer med et smæk: Børn og deres familier er sammen om en god fælles oplevelse, hvor både leg og læring er i højsædet, og samtidig støtter de et utrolig godt formål, forklarer Claus Flyger Pejstrup, der har ansvaret for LEGO Koncernens hovedkvarter i Billund.

Billetter købes på nettet på www.lidtmere.dk/løbforklovnene men det er også muligt at købe en plads på selve løbsdagen.

Programmet for LØB FOR KLOVNENE på Kløvermarken i Billund søndag den 4. oktober:

Kl. 10.00: Klovnepladsen åbner – udlevering af startnumre og klovnenæser

Kl. 10.30: Sebastian Klein byder velkommen

Kl. 11.00: Løbet skydes i gang

Kl. 12.00: Prøv de sjove aktiviteter: Klovnificeringsmaskine, bamsehospital, forhindringsbane, klovneskole eller byg en klovn med LEGO klodser

Kl. 13.30: Underholdning med Dr. Pjuskebusk

Kl. 14.00: Tak for en god dag