Super service gav Månedens Buket


Rigtig mange brugere af BillundOnline valgte at pege på en virksomhed eller butik i Billund Kommune, der yder en service lidt ud over det sædvanlige, da vi bad om kandidater til at modtage Månedens Buket.

Dermed var der masser af kandidater til buketten – men én butik/virksomhed gik igen i indstillingerne. Derfor var der ingen tvivl om at modtageren af september måneds buket var Billund Pizza og Steakhouse på Hovedgaden:

Månedens buket

Et par af indstillingerne lød sådan her:

– Jeg synes bestemt, at månedens buket skal gå til de skønne drenge i Billund Pizza og Steakhouse. Det er en speciel oplevelse hver eneste gang man besøger dem, og servicen er altid helt i top. De har et helt fantastisk godt humør og en dejlig humor – og så er de brandgode til at lave mad.

– Jeg vil gerne indstille pizzaria steak House på Hovedgaden for service udover det sædvanlige. Da vi tirsdag eftermiddag bestilte bord til 9 mennesker til samme aften, blev vi spurgt om det var fødselsdag. Nej, lød svaret, det er det ikke. Det er endnu bedre da familien fejrer at kemoen virker godt på vores mor. Da vi et par timer senere ankommer til restauranten er der strøet rosenblade ud på bordet og min mor får en langstilket rose. Der er flag på bordet og tjeneren kaldte det en glad dag. Maden var super og atmosfæren var god. Da vi var færdige med at spise hentede han en kage han havde købt ved bageren og forærede os.
“Sådan gør vi altid ved fødselsdagsselskaber”, sagde han – “men også en glad dag som idag”.  Det er da i sandhed service og glade mennesker som satte prikken over i’et i pizzaria. Jeg kommer helt sikkert igen!

Indstil din kandidat til månedens buket

Allerede nu kan du indstille en modtager af oktober måneds buket fra Blomstergalleriet. Send en mail til redaktion@billundonline.dk og beskriv hvordan du har oplevet en service ud over det sædvanlige. Hver måned starter vi på en frisk, så hvis du har indstillet en virksomhed/butik, skal du gøre det igen.

Billund Pizza og Steakhouse

Foto: BillundPhoto