Ligahåndbolden kommer til Billund

Forud for den kommende sæson i Herreligaen skal holdene have pudset kampformen af – og det kommer nu den lokale håndboldklub i Billund til gode.

For det er lykkedes de frivillige kræfter i Billund IF Håndbold at få venskabsklubben Skjern til at henlægge optaktskampen mod KIF Kolding til Billund Idrætscenter.

Det er Billund IF Håndbolds indspark til markeringen af Billund Idrætsforenings 120 års jubilæum i år. Flere afdelinger præsenterer i løbet af jubilæumsåret en aktivitet indenfor netop deres idrætsgren – og her drager håndboldafdelingen altså fordel af deres gode forhold til ligaklubben Skjern.

Forud for kampen i Billund Idrætscenter den 9. august kl. 19 vil der være foredrag med tidligere landsholdsspiller og OL-guldvinder Kasper Søndergaard. Det foregår i hal 3 og hvis man snupper begge dele med koster det 75,- inkl en øl eller vand. Vil man kun opleve træningskampen mellem Skjern og KIF Kolding, er det en flad halvtredser på mobilepay ved indgangen.

Spillere tilknyttet Billund IF har dog en god fordel den aften: hvis man er iklædt sin blå BI Håndbold-trøje er der gratis entré.

Du kan læse mere om begivenheden her.