Lokal bedemand udvider – igen

Siden ægteparret Charlotte og Claus Madsen fra Billund overtog Grindsted-Billund Begravelsesforretning efter Claus’ forældre, er det gået stærkt.

Under mottoet “Vi VIL være Danmarks bedste fuldservice bedemand” har ægteparret bredt forretningen langt ud over lokalområdet. Således købte de i august 2014 Esbjerg Begravelsesforretning og udvidede dermed helt ud til Vestkysten.

Forinden da gik Charlotte og Claus Madsen på nettet, da de for et år siden som de første i brancheforeningen Danske Bedemænd åbnede onlineforretningen www.dinbedemand.net – men nu er også sitet bedemand-fyn.dk kommet til.

– Vi har gennem det første år som online bedemænd i hele Jylland og på Fyn serviceret utrolig mange familier i ét af livets sværeste øjeblikke. Vi har især lagt stor vægt på prisgennemsigtighed, personligt nærvær og høj professionel standard som eksaminerede bedemænd, siger Claus Madsen.

Med overtagelsen af det fynske bedemands-site er Claus og Charlotte Madsen fra Billund kommet et skridt nærmere målet om at blive Danmarks bedste fuldservice bedemand.