Indsamlingskoordinator efterlyses


I Hejnsvig er der hvert år tradition for at indsamle et flot beløb ved Kræftens Bekæmpelses landsindsamling. Men i år mangler der en lokal tovholder på indsamlingen, der finder sted søndag den 12. april.

– Lige nu leder vi efter en ny koordinator, der vil stå for at koordinere indsamlingen i Hejnsvig, siger Anita Rasmussen, der er indsamlingsleder for flere byer i Billund Kommune. Hun forklarer samtidig hvad opgaven som koordinator består i:

– Du skal ringe til tidligere indsamlere samt evt. finde nye hvis nogen er forhindret. Der skal bruges i alt ca. 14 indsamlere. Derudover skal vedkommende fordele ruterne til indsamlerne, og aftale et tidspunkt inden indsamlingen, hvor indsamlerne kan afhente materiale hos koordinatoren. Endelig skal vedkommende modtage indsamlingsbøtter fra alle indsamlerne på selve dagen, og aflevere dem i den Jyske Sparekasse i Grindsted til optælling, forklarer Anita Rasmussen.

Hun sørger for al opbakning og hjælp til den lokale koordinator, som også får al indsamlingsmateriale leveret på hjemadressen.

Hvis man er interesseret i at være lokal indsamlingskoordinator i Hejnsvig, kan Anita Rasmussen kontaktes på tlf 51 17 14 24.