Lokal debutforfatter udtaget til bogmesse


En ting er at få sin bog udgivet. Noget andet – og i dén grad anerkendende – er, at ens bog udtages til at være med på den store bogmesse i BellaCentret. Det er ikke desto mindre, hvad der er tilfældet for lokale Ketty Hjøllund, der i dag sender sin første bog på gaden, “ALS – sygdommen uden håb”.

– Jeg er meget glad for at bogen er udtaget til bogmessen, og jeg glæder mig så meget. At jeg så har været så priviligeret at få en stand om lørdagen, gør jo det hele bedre, siger Ketty Hjøllund. For hende har hele processen været som at få sit 4. barn:

– Ni måneder har det taget. Ni måneder med mange plukveer undervejs. Og en faretruende abort midtvejs, hvor jeg var ved at brænde det hele i brændeovnen. Og nu forløsningen med, at bogen bliver udgivet. Som alle forældre spørger sig selv: – har jeg gjort det godt nok? Jeg ved det ikke, men jeg har gjort det så godt jeg kunne, siger Ketty Hjøllund.

Bogen udgives i dag og kan købes via Ketty Hjøllunds hjemmeside.