– Luften er tyk af valgrygter

Folketingsmedlem,Troels Ravn (S)


Det socialdemokratiske folketingsmedlem Troels Ravn, der er valgt her i området, er overbevist om, at Helle Thorning Schmidt udskriver valg i dag.

– Jeg står her i Finansministeriet hos Bjarne Corydon og luften på hele Christiansborg er tyk af valgrygter. Jeg tror på, at Helle Thorning udskriver valg på det indkaldte pressemøde kl. 11 i dag, siger Troels Ravn til Billund Online.

Han og resten af den socialdemokratiske gruppe blev for nogen tid siden bedt om at holde sig klar til valg – og siden da har Troels Ravn sammen med sine støtter i Sydjyllands Storkreds forberedt sig på valgkamp.

– Hvis det går som jeg tror, så trykker Helle Thorning på valgknappen kl. 11 og det betyder at hele mit valgnetværk træder i kraft. Så skal valggruppen og jeg mødes i Vorbasse i aften, hvor vi aftaler de nærmere detaljer for hvem der gør hvad, siger Troels Ravn.

Valget skal formentlig afvikles den 16. eller 17. juni.