Lufthavnsdirektør nyt bestyrelsesmedlem i DI Transport

Jan Hessellund - PR-Foto


Administrerende direktør i Billund Lufthavn, Jan Hessellund, blev i går valgt som nyt bestyrelsesmedlem i DI Transport.

Luftfarten er en dansk vækstmotor, og Billund Lufthavn er én af de to store, internationale veje ud af og ind til Danmark. Derfor er det oplagt, at det nytiltrådte bestyrelsesmedlem er med til at sætte fokus på dansk luftfart, hedder det i en pressemeddelelse.

– Jeg er glad og taknemmelig for den tillid, som generalforsamlingen i DI Transport viser mig. Jeg vil kvittere ved at sætte mere fokus på luftfarten til og fra Danmark. Det er nemlig den måde, at Danmark kan vækste på og være endnu mere konkurrencedygtige globalt set, siger Jan Hessellund i pressemeddelelsen.

Billund Lufthavn og områdets erhvervsliv, turisme og attraktioners fremtidige vækst kommer fra det store, globale marked. Vækstmålene skal bygges på luftbranchens indsatser på det grønne område, så væksten både sker bæredygtigt og sikrer et Danmark i balance.

– Som nyt bestyrelsesmedlem vil jeg bidrage til, at den nationale luftfartsstrategi opdateres med branchens indsatser på det grønne område, og initiativer, der skaber vækst, bliver prioriteret nationalt og samtidig sikre balance i Danmark, siger Jan Hessellund.