Mand anholdt efter bombetrussel i lufthavnen

Foto: Ulrik Wulf Nielsen


En person er anholdt efter lørdagens aktion i Billund Lufthavn, hvor hele terminalområdet blev evakueret som følge af en bombetrussel.

Evakueringen skabte blandt andet trafikale problemer  i trafikken omkring lufthavnen, da politiet valgte at afspærre et område helt ud til OK-tanken ved rundkørslen, så der ikke kunne komme flere biler og passagerer til terminalområdet, der i forvejen var fyldt op med strandede passagerer.

På airside holdt tre fly på et tidspunkt i kø for at komme ind til terminalen med passagerer, der var landet i Billund umiddelbart før eller under evakueringen af lufthavnsterminalen. De kunne dog efter et stykke tid enkeltvis komme ind til terminalen.

Og nu viser det sig så at én person er anholdt i lufthavnsområdet. Det er Ekstra Bladet der kan bringe billeder af den anholdte, der føres væk i håndjern af politiet.

Det er i skrivende stund uvist om der rent faktisk er et trusselsbillede i lufthavnen, for politiet holder kortene tæt ind til kroppen, og det er ikke lykkedes BillundOnline at komme i kontakt med vagthavende hos politiet.