Markant flere tilmeldinger til Ungdomsskolen i år

Humøret er højt, mens der kokkereres i Ungdomsskolen - her på Vorbasse Skole


Hvad enten det gælder at prøve kræfter med kogekunsten eller at dykke ned i spanske gloser har Ungdomsskolen haft succes med sit udbud i den nye sæson. Tilmeldinger til fagene er støt og roligt tikket ind de seneste måneder, hvilket glæder Ungdoms- og Kulturskoleleder Per Weile Bak meget.

– Det har været skønt at følge tilmeldingstallet stige hen over sommeren, og noget tyder på, at vores sæson-lancering i flere omgange har båret frugt, siger han og roser samtidig de ansatte på skolen:

– Der har fra medarbejderside været gjort et rigtig stort stykke arbejde for at fortælle om Ungdomsskolens mange tilbud, og nu er sæsonen kommet godt i gang med en bred vifte af aktiviteter, siger Per Weile Bak.

Årsagen til den store interesse skal sikkert også findes hos de unge selv. Som optakt til at udbyde sæsonens fag lavede Ungdomsskolen en brugerundersøgelse, og det er bl.a. disse besvarelser, som danner grundlag for det endelige fagudbud.

– På baggrund af undersøgelsen fik vi nye farver på paletten. Det var meget interessant at analysere tilbagemeldingerne, og samtidig kunne vi se i hvilke byer, der var interesse for de enkelte fag, siger souschef Esben Christensen.