Kim Gosvig går som K-formand

Arkivfoto: BillundPhoto


Efter næsten otte år på posten trækker Kim Gosvig Hansen fra Billund sig nu som gruppeformand for de konservative i Billund Byråd. Posten overtages af Allan Munk Nielsen fra Sdr. Omme, der kom ind i byrådet ved sidste valg i 2013.

Årsagen til at Kim Gosvig forlader gruppeformandsposten skal findes i et nyligt jobskifte i sit civile liv. Her indtrådte Kim Gosvig som partner i virksomheden Chemisafe A/S. Han er dog helt tryg ved at overlade posten til Allan Munk Nielsen:

– Det er godt med nye øjne på flere ting og Allan vil helt bestemt bidrage med gode konservative udmeldinger i den kommende tid. Der er absolut brug for de konservative i byrådet, sådan som man har valgt at arbejde i denne valgperiode, siger Kim Gosvig og uddyber:

– Vi oplever en meget lukket debatform, som ingen er tjent med. Det er god konservativ skik at lytte til borgerne og ikke kun debattere på lukkede gruppemøder, sådan som vi ser det sker hos flere af partierne i dag, lyder det fra Kim Gosvig Hansen.

Den nye gruppeformand glæder sig til de nye udfordringer:

– Jeg vil naturligvis sætte mit personlige præg på debatten i byrådet og glæder mig over fortsat godt samarbejde med Kim i byrådet, siger Allan Munk Nielsen.