Mere end 1000 ildsjæle inviteres til ideworkshop


Mere end 1000 ildsjæle i Billund Kommune inviteres til ideworkshop om en ny Kultur- og Fritidspolitik. Det sker torsdag den 20. august i Magion i Grindsted.

Der er over 500 foreninger indenfor Kultur- og Fritidsområdet i Billund Kommune og dertil kommer ildsjæle udenfor det etablerede foreningsliv.

Og samtlige er velkomne, når det nyt paragraf 17 stk. 4 udvalg, der skal udarbejde et konkret forslag til en ny kultur- og fritidspolitik for Billund Kommune, inviterer til den første ideworkshop i Magion i Grindsted torsdag den 20. august.

– Vi vil fra starten sikre den brede inddragelse og dialog, og vi håber at rigtig mange vil deltage i den første ideworkshop, hvor der bliver rig lejlighed til at komme med ideer og være med til at sætte retning for arbejdet frem mod en ny kultur- og fritidspolitik, siger Lars Hansen, der er formand for paragraf 17. stk. 4 udvalg.

Invitationen gælder samtlige foreninger og ildsjæle uden for, og foreningerne må gerne deltage med mere end en person.

– Vi inviterer to fra hver forening. Det kan være formanden og et bestyrelsesmedlem, men det kan også være foreninger der har et visionært medlem, der har lyst til at præge retningen på fremtidens kultur- og fritidspolitik, og så håber vi også ildsjæle udenfor det etablerede foreningsliv har lyst til at deltage, siger Lars Hansen.

Der var indstillet et stærkt felt af 28 meget kvalificerede kandidater, da Børne- og Kulturudvalget i Billund Kommune i maj satte navne på Kultur- og Fritidslivets deltagere i det nye paragraf 17. stk. 4 udvalg.

– Det vidner om stor interesse om den nye Kultur- og Fritidspolitik, og med ideworkshoppen inviterer vi alle til at være med til at sætte den rigtige retning på arbejdet fra starten, siger Lars Hansen.

Ideworkshoppen holdes i Magion Tinghusgade Grindsted torsdag den 20. august 2015 fra klokken 17.30 til 21.30.

Tilmelding er nødvendig og sker til fritid@billund.dk eller Konny Elbæk på telefon 7972 7074 senest torsdag den 13. august.