Bazooka Bar har skænket den sidste fadøl

Lige inden så længe slår The Venue dørene op i de tidligere Bazooka lokaler på Hovedgaden i Billund. Arkivfoto: Billund Photo


Efter en flot opstart sidste sommer begyndte den lokale opbakning at dale, ligeledes har det ikke været muligt at få en kl. 5 bevilling til stedet, hvilket også har haft stor betydning for omsætningen, og det har nu betydet at Bazooka Bar har valgt at lukke.

Lokalerne er allerede under tømning, og bygningernes indehaver, den lokale Erhvervsmand Per Schmidt, er gået i gang med at tænke nye tanker for fremtidens lejere.

Vi har lige siden Bazooka Bar åbnede, jævnligt fået henvendelser på lokalerne, så der er en god stak at tage fat i nu siger Per Schmidt til BillundOnline.

Han ligger dog ikke skjul på at der nok skal ændringer til i konceptet, før nye ejere kan drive en sund forretning på stedet.

Jeg tænker helt sikkert der skal mad med i konceptet, men intet ligger fast endnu, og vi er åbne for ny initiativer, siger Per Schmidt.

Hotel tankerne på de omkringliggende arealer er fortsat i spil

Per Schmidt hører gerne fra eventuelle interesserede i stedet, da alle bolde nu er i frit spil.

Projektet er fortsat i høring ved Billund Kommune, så dem venter vi også svar på. Så lige nu er der rigtig mange åbne ender lige nu, men en samspil mellem hotel, og de nu tidligere Bazooka lokaler skal da helt sikkert i spil, fortæller Per Schmidt.